Curana

Newsletter

Openstaande vacature productie ingenieur

Openstaande vacature productie ingenieur

Curana is een wereldwijde trendsetter en producent van unieke fietsonderdelen en accessoires voor hoogwaardige fietsmerken. We staan bekend voor een sterke knowhow op vlak van het proactief ontwerpen, de engineering en de productie van fietsonderdelen op maat van bekende fietsmerken. Door ons sterk groeiverhaal willen we graag onze organisatie versterken met een productie ingenieur.

Jouw verhaal in ons bedrijf…

Als productie ingenieur ben je verantwoordelijk voor het technisch bewaken en onderhouden van de productieprocessen. Door jouw focus op en expertise van de productie, zorg je ervoor dat de productie draaiende blijft.; Je bewaakt de kwaliteit van de processen en zowel het onderhoud, de optimalisatie als het efficiënt functioneren van het machinepark behoren tot jouw verantwoordelijkheid.

Jouw doelstellingen vertalen zich bijvoorbeeld in het behalen van de productie output met zo min mogelijk uitval of machinestilstand. Bij technische storingen handel je zo snel mogelijk zodat deze snel opgelost worden. Je onderneemt actie zodat de machines, gebouwen en omgeving optimaal onderhouden blijven.

Laten we het nu over jou hebben…

  • Je bent in het bezit van een bachelordiploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring.
  • Je beschikt over een sterk technisch inzicht, oplossingsgericht denken, ruime kennis en affiniteit met software en IT.
  • Je hebt relevante ervaring in een productieomgeving en met het onderhoud en beheer van machines en gebouwen.
  • Planmatig werken, een flexibele mindset en gestructureerd werken typeren je persoonlijkheid.
  • Nieuwe trends in de sector volg je op de voet op.
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels. Kennis van Frans en Duits zijn een troef.

Waarom kiezen voor Curana?

Curana biedt jou een heel gevarieerde en autonome job met een grote betrokkenheid bij het productieproces. Je komt terecht in een dynamische, positieve en familiale werkomgeving met een open bedrijfscultuur.

Het bedrijf wordt gekenmerkt door een sterke groei en investeert hierdoor continu in zowel machines als medewerkers. Curana is een innovatief bedrijf met een stevige reputatie binnen de fietsindustrie.

Download hier de openstaande vacature.

Klinkt dit als jouw droomjob?

Stuur dan je cv naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)